Diensten

Diensten

Met Nancy & Janna SamenZorg zijn wij, samen of afzonderlijk van elkaar, inzetbaar voor een breed scala aan zorgvragen.
Binnen een organisatie kan dit gaan om periode opdrachten of losse (ad-hoc) diensten op verschillende afdelingen/doelgroepen. Hierbij gaat ver voornamelijk om verzorging (al dan niet met verpleegtechnische handelingen) en begeleiding.
Daarnaast zijn wij inzetbaar bij individuele (PGB) zorgvragers voor het verlenen van zorg welke volledig afgestemd is op de wensen en behoefte van de zorgvrager en diens omgeving. Hierbij kan het gaan om (ambulante) begeleiding, verzorging en verpleging.Diensten bij een organisatie

Voor een organisatie/afdeling zijn wij inzetbaar als Verzorgende IG/ Verpleegkundige i.o. (Nancy) of als Helpende plus/woonzorgondersteuner (Janna).
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we welke behoefte en wensen er liggen vanuit de organisatie/afdeling en hoe wij daar als zorgverlener een invulling aan kunnen geven.
Als de behoefte en mogelijkheden duidelijk zijn kunnen we afspraken maken over de duur van de opdracht (periode en aantal uren) en het tarief.
Deze afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst.

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van de aard en duur van de opdracht en de reisafstand.
Het tarief wat wij voor Nancy hanteren ligt gemiddeld tussen de € 42,50 en € 55,- per uur.
Het tarief dat wij voor Janna hanteren ligt gemiddeld tussen de € 25,- en € 30,- per uur.
Deze tarieven zijn BTW vrij en inclusief reiskosten woon-werkverkeer.Diensten bij een individuele (PGB) zorgvrager

Voor een korte of langere periode bieden wij individuele (PGB) zorgvragers hulp bij verpleegtechnische handelingen, persoonlijke verzorging en ambulante begeleiding.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we welke zorgvraag er is en wat onze mogelijkheden daarin zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het bieden van verpleegtechnische handelingen (katheter zorg, stomazorg, injecteren, aanreiken en/of toedienen van medicatie of wondzorg) of het bieden van persoonlijke verzorging.
Ook voor het beiden van ambulante begeleiding kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het structureren van een dag, begeleiding bij sociale activiteiten, organisatie van administratie of huishouden of het aanleren van vaardigheden voor het behoud van de zelfstandigheid.

Als de wensen en behoefte concreet zijn en duidelijk is welke rol wij daarin kunnen vervullen doen wij een voorstel omtrent het tarief.
Afspraken rondom tarief, aard en duur van de opdracht leggen we vast in een zorgovereenkomst.

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van de aard en duur van de opdracht en de reisafstand.
Het tarief wat wij voor Nancy hanteren ligt gemiddeld tussen de € 40,- en € 55,- per uur.
Het tarief dat wij voor Janna hanteren ligt gemiddeld tussen de € 25,- en € 30,- per uur.
Deze tarieven zijn BTW vrij en excl. reiskosten woon-werkverkeer (tenzij anders afgesproken).


Referenties

"Janna werkt al bijna 5 jaar bij mij. Janna is sociaal en zorgvuldig in haar werk. Ze heeft ook veel humor. Janna is netjes in haar werk."

Denise van Nistelrooij (PGB budgethouder, hoog complexe zorg)

"Nancy en Janna zijn een leuk stel samen. Zij zorgen beide voor mij. Eerst was er alleen sprake van een pgb zorg relatie met Nancy. Later trad ook Janna toe tot 'mijn PGB-team'. Ze verzorgen mij beide prima. Ook tijdens mijn dagbesteding hebben zij beide een aandeel. Ze zijn beide in mijn ogen goede verzorgende. Ze zijn gezellig, lief, aardig, invoelend, deskundig, professioneel en behulpzaam. Het klikt echt met beide dames. Ook op tijden dat het wat minder gaat met mijn verwerking en huidige functioneren, helpen ze mij zo dat ik me weer wat beter voel. Het gaat vaak gepaard met ups en downs en ze beïnvloeden m'n gemoedstoestand dan positief als ik dit nodig heb. Ik hoop dat mijn relatie met beide dames nog lang voortgaat en dat ze als verzorgende deel willen nemen aan mijn PGB-team."

Geert Meijer (PGB budgethouder, ervaringsdeskundige)

"Nancy is sinds juni 2018 mijn verzorgende IG. Ze werkt uiteraard zelfstandige diensten. Ze heeft veel inzicht, goede ideeën, is open, open minded en ook to the point. Ze ziet en weet wat er nodig is, vat een probleem samen tot een kern vanuit de oorzaak/oorzaken en ze neemt dan initiatief/ onderneemt actie.
Ze heeft een bom aan ervaring en is een positieve, sterke persoonlijkheid. Ze zorgt in logische, minst belastende vorm voor me en tot in detail. Daarbij is ze daarnaast ook erg lief en leuk in de omgang.
Ik heb heel veel IG-ers en verpleegkundigen aan mijn bed gehad, maar zij is écht een topper!
"

Renate (43, bedlegerig/complexe PGB zorgvraag)

xxy

"We werken al geruime tijd samen met Nancy Hanegraaf en doen dit naar grote tevredenheid. Nancy is een zeer betrouwbare en kundige verzorgende.
Als zzp-er is Nancy een hele fijne aanvulling op ons vaste team
."

Wendy van Tongeren, manager Compostella Brabantzorg